Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Перша зустріч з BMW 2 Series Gran Coupe

Наприкінці 2020 року баварці презентували седан 2 Series, який виглядає як чотири дверне купе та має габарити автомобілів С-класу. Запуск такої моделі пов'язаний з розширенням пропозицій марки у компактному сегменті та намагання задовільнити попит на Китайському ринку нових автомобілів. За задумами маркетологів BMW саме седан з формами купе повинен сподобатись молодому поколінню шанувальників марки та стимулювати продажі в преміум сегменті.

Новий BMW 2 Series Gran Coupe побудований на передньопривідній платформі від хетчбека 1 Series, але завдяки іншим налаштуванням підвіски седан/купе відчувається більш комфортним та вишуканим. В базовому виконанні 2 Series Gran Coupe має спортивний пакет, який за додаткову плату буде розширений до M Sport. Також в салоні з'явиться фірмовий Cockpit Pro BMW, який працює на операційній системі iDrive.

Інтер’єр майже такий самий, як у 1 Series за виключенням деяких дрібниць. Основний дисплей дуже чутливий та зрозумілий для управління, адже за його допомогою водій отримує основну інформацію. Якість оздоблення салону на високому рівні, але не дотягує до старших моделей бренду. В середині седана/купе достатньо простору для чотирьох дорослих людей та їхнього багажу. Позаду заднього ряду починається багажний відсік, який вміщує 430 літрів корисного об'єму.

На дорозі BMW 2 Series Gran Coupe відчувається комфортним та спортивним одночасно, керування седаном який має передньо привідні повадки зазвичай не дарує гарних емоцій, але при замовлені топового варіанту на повному приводі автомобіль стає дуже слухняним. Для новачка доступні всі можливі 4-циліндрові бензинові та дизельні двигуни концерна BMW. В результаті зниження вартості моделі німці пропонують навіть 3-циліндровий силовий агрегат об'ємом 1,5 літра на 140 к.с. На вершині модельного ряду розташувався BMW M235i xDrive з 300-сильним мотором та повним приводом. Найбільше спорів викликає зовнішній вигляд моделі, яка має складні форми та відрізняється від класичних автомобілів марки. Також, у нас виникають питання щодо вартості 2 Series Gran Coupe, адже навіть у базовому виконанні прайс перевищує 30 тисяч євро. Можливо з часом ця модель матиме успіх на вторинному ринку, але у якості нового автомобіля ажіотажу ми не спостерігаємо…

  

 

12.03.2021
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Перша зустріч з BMW 2 Series Gran Coupe

Політика конфіденційності